Yhtä epäillään taposta Prisman edustalla Tampereella – puukotuksessa vakavasti loukkaantunut kuoli vammoihinsa

Poliisi sai tiistai-iltapäivällä sivulliselta ilmoituksen kahden henkilön tappelusta Tampereella sijaitsevan Lielahden Prisman edustalla. Kaksi loukkaantui tilanteessa, ja toinen vakavasti loukkaantunut menehtyi vammoihinsa.

17.1. 20:48

Tampere

Yhtä epäillään Tampereen Lielahdessa taposta, tiedottaa Sisä-Suomen poliisilaitos. Henkirikos tapahtui tiistaina iltapäivällä kello 17 aikaan Lielahden Prisman edustalla.

Sivullisen silminnäkijän tietojen mukaan kaksi henkilöä tappeli, minkä seurauksena kaksi henkilöä sai teräaseesta vammoja. Toinen heistä loukkaantui vakavasti ja kuoli saamiinsa vammoihin ensihoidon toimenpiteistä huolimatta.

Poliisi on ottanut kiinni yhden henkilön, jota epäillään taposta. Seurueessa on myös kolmas henkilö, jonka osallisuutta tapahtumiin selvitetään.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja silminnäkijöiden kuulemista.

Paikalla oli tiistaina alkuillasta useita poliisin ja ensihoidon yksiköitä. Paikalla ollut Aamulehden tuottaja Ida Kannisto kertoi kello 17.50, että ABC:n kylmäaseman edessä oli neljä poliisin mustaa maijaa ja muita poliisin yksiköitä. Tilanne paikalla oli rauhallinen, ja muutamia ihmisiä oli seuraamassa poliisin työtä.

Epäilty tappo tapahtui Lielahden Prisman parkkiluiskan kohdalla.

Paikalla oli tapahtuman jälkeen Saab-merkkinen auto ja verisiä vaatteita.

Tilanteessa oli useita poliisin yksiköitä ja ensihoidon yksikkö, jota ei näy kuvassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut