Poliisi otti Kihniön väkivallanteosta epäillyt miehet kiinni Parkanossa – perjantai-iltana kaksi loukkaantui, toinen hengenvaarallisesti

Kaksi 1990-luvulla syntynyttä miestä otettiin kiinni pian epäillyn väkivallanteon jälkeen. Poliisin mukaan riitaan ja pahoinpitelyyn johti alkoholia sisältänyt illanvietto.

14.1. 12:19

Kihniö/Parkano

Poliisi tavoitti Kihniön väkivallanteosta epäillyt kaksi miestä kiinteistöstä Parkanosta Pirkanmaalla, kertoo rikoskomisario Tommi Juvonen Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

Poliisi tutkii tapon yritystä ja pahoinpitelyä, joiden epäillään tapahtuneen asunnossa Pirkanmaalla Kihniössä perjantai-iltana.

Tutkinnanjohtaja Juvonen kertoo STT:lle, että seurueen illanvietto on johtanut riitatilanteeseen, jossa toiselle kahdesta uhrista on aiheutettu hengenvaaralliset vammat.

”Iltaa on vietetty niin kuin aikuiset viettävät. Alkoholi ja sen seuraukset ovat vaikuttaneet vahvasti”, Juvonen kuvailee.

Poliisin aiemmin kertoman mukaan asunnossa tapahtuneessa väkivallanteossa loukkaantui kaksi ihmistä, joista toisen vammat ovat hengenvaarallisia. Juvosen mukaan poliisi tavoitti kaksi epäiltyä hetken kuluttua Parkanon alueelta. Kaksi 1990-luvulla syntynyttä miestä otettiin kiinni kiinteistöstä, jota Juvonen ei yksilöi tarkemmin. Kummankaan kodista ei ole hänen mukaansa kyse.

Juvonen kertoo, että poliisi selvittää parhaillaan, liittyikö tapahtumiin muita ihmisiä.

”Nämä neljä ovat nyt tiedossa.”

Poliisi ei kerro vakavasti loukkaantuneen tilasta tarkemmin. Sen Juvonen kuitenkin sanoo, että tiettävästi menehtymisen vaaraa ei ole.

Poliisit ajoivat ulos tieltä ja saivat lieviä vammoja

Tehtävään osallistui useita Sisä-Suomen poliisin ja ensihoidon yksiköitä sekä poliisipartio Pohjanmaan poliisista. Tiedotteen mukaan yksi paikalle tulossa ollut poliisiauto ajoi hälytysajossa ulos Kolmostiellä Ikaalisten kohdalla.

Autossa olleet poliisit saivat lieviä vammoja, ja tapahtumapaikalle tulleen sairasauton henkilökunta tarkasti heidät.

Ylä-Satakunta-lehti kertoi myöhään perjantaina, että tapahtumapaikalla oli raskaasti varustautuneita ja aseistautuneita poliiseja. Lehden saamien silminnäkijähavaintojen mukaan epäilty väkivallanteko vaikutti tapahtuneen vuokra-asuntokäytössä olevassa rakennuksessa Kihniön ydinkeskustassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut