Helsingin Ullanlinnan henkirikoksesta epäilty vangittiin vaimonsa taposta – Istunto järjestettiin suljetuin ovin sairaalassa

Poliisi kommentoi tiistaina, ettei vangittua miestä ole vielä päästy kuulemaan.

Helsingin käräjäoikeus päätti Ullanlinnan henkirikoksesta epäillyn vangitsemisesta tiistaina iltapäivällä.

20.12.2022 21:45

Helsingin käräjäoikeus päätti Ullanlinnan henkirikoksesta epäillyn vangitsemisesta tiistaina iltapäivällä.

Mies määrättiin vangittavaksi todennäköisin syin taposta epäiltynä. Määräaika syytteen nostamiselle on ensi vuoden maaliskuun 8. päivään mennessä.

Vangitsemisoikeudenkäynti käytiin poikkeuksellisesti sairaalassa. Oikeudenkäynti alkoi Auroran sairaalassa kello kolmelta. Oikeuden puheenjohtaja oli paikan päällä sairaalassa johtamassa vangitsemista.

Sairaalasta oli videoyhteys käräjäoikeuteen, josta toimittajat seurasivat käsittelyä.

Oikeudenkäynti julistettiin pidettäväksi suljetuin ovin. Kuvaaminen on käsittelyssä kielletty.

Poliisi epäilee vuonna 1974 syntynyttä miestä henkirikoksesta. Uhri on epäillyn aviopuoliso, vuonna 1975 syntynyt nainen.

Julkisten tietojen mukaan poliisi epäilee henkirikoksen tapahtuneen perjantaina 16. joulukuuta. Tekoa tutkitaan tappona.

Mediatietojen mukaan epäilty on ullanlinnalainen lääkäri.

Rikostarkastaja Jari Kosken mukaan poliisi ei ole vielä kuulustellut epäiltyä. Tutkinnallisten syiden takia hän ei voi kommentoida, miksi epäiltyä ei ole vielä kuulusteltu.

Hän ei halunnut arvioida, milloin epäiltyä päästään kuulustelemaan. Hän ei myöskään ottanut kantaa siihen, onko syynä esimerkiksi se, että epäilty on ollut huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut