Poliisi sulki taksitolpan Tampereella – syynä kuljettajien välinen tappelu

Taksikuljettajien välinen riita eskaloitui lauantai-iltana tappeluksi, jota tutkitaan epäiltynä pahoinpitelynä.

Takseja kuvattiin Tampereen Keskustorin taksitolpalla heinäkuussa 2016.

4.12.2022 15:25

Tampere

Sisä-Suomen poliisi sai lauantai-iltana 3. joulukuuta useita ilmoituksia järjestyshäiriöistä Tampereen rautatieaseman taksitolpalla.

Tapahtumapaikalla ilmeni, että kuljettajien kesken oli tullut kiistaa vakiintuneen jonotuskäytännön noudattamisesta tolpalla. Riita oli johtanut kuljettajien väliseen tappeluun, jota tutkitaan epäiltynä pahoinpitelynä. Taksin asiakkaita tai sivullisia ei ole poliisin mukaan asiassa osallisena.

Epäillyn pahoinpitelyn jälkeen rautatieaseman edustalla oli edelleen kuljettajien välisiä järjestyshäiriöitä ja liikennehaittaa, kun paikalle kerääntyneet ajoneuvot muun muassa tukkivat pelastustiet. Poliisi antoi ohjeita ja käskyjä tilanteen rauhoittamiseksi ja liikennetilanteen normalisoimiseksi.

Koska järjestyshäiriöt ja liikennehaitta eivät poistuneet lievemmillä keinoilla, poliisi teki kello 21.30 jälkeen päätöksen, että rautatieaseman taksitolppa tyhjennettiin takseista ja suljettiin väliaikaisesti. Taksiliikenne tolpalla palautui normaaliksi sunnuntaiaamuun mennessä.

Epäillyn pahoinpitelyn osalta esitutkinta on kesken.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut