Kaupan kellaritiloissa tulipalo Ikaalisten keskustassa – Savua tulvi auki olleeseen kauppaan, sammutustyöt jatkuvat myöhään

Palo on mahdollisesti syttynyt rakennuksen kellaritiloissa. Kauppias arvioi kaupan pysyvän kiinni useita päiviä.

24.11. 20:32

Pirkanmaan pelastuslaitos sammuttaa tulipalo Ikaalisten keskustassa sijaitsevan K-marketin kellaritiloissa, pelastuslaitos tiedottaa hieman ennen iltakahdeksaa. Kellaritiloissa sijaitsee tiedotteen mukaan myös autosuoja.

Sammutus- ja pelastustyöt ovat käynnissä, ja tilanne jatkuu pelastuslaitoksen mukaan myöhään iltaan. Paikalla on useita pelastuslaitoksen yksiköitä. Tarkkoja tietoa palosta ei ollut vielä saatavilla.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen mukaan hälytys tuli kello 18:n jälkeen, mutta siitä tiedotettiin uudelleen noin puoli tuntia sen jälkeen, sillä palo muutettiin keskisuureksi. Osoitteeksi tulipalolle on kerrottu Vanha Tampereentie 18. Ensitiedon mukaan hälytys tuli Ikaalisten Säästökeskuksen rakennukseen.

K-market Keskustorin kauppias Jaana Alasentie kertoo, että rakennuksessa on kaupan lisäksi kuntosali ja kiinteistössä toimivien käytössä oleva iso autotalli, ei muita tiloja. Kun savua alkoi tulla kaupan sisälle kello 18 jälkeen, kauppa tyhjennettiin välittömästi asiakkaista.

"Kun tämä on pieni kauppa, niin kaikki saatiin äkkiä ulos. Olimme itse ovilla, kun on kaksi sisäänkäyntiä, ettei kukaan päässyt enää sisälle.”

Alasentien mukaan kukaan kaupassa olleista ei ehtinyt hengittää savua. Kello 20 jälkeen paikalla on kauppiaan mukaan paljon pelastajia. Kauppias arvelee, että kauppa joudutaan pitämään kiinni jonkin aikaa palon takia.

”Ei saada tänään auki eikä viikonloppunakaan, se on aivan saletti. Savu meni niin sakeaksi.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut