Matkustajan epäillään pudonneen mereen Baltic Princess -alukselta Itämerellä – ”Nähtiin viimeksi laivan yökerhon katolla”

Länsi-Suomen merivartioston mukaan matkustaja on nähty viimeksi ennen kello kolmea perjantain vastaisena yönä.

Ihmisen epäillään joutuneen mereen Baltic Princess -alukselta.

18.11. 10:40 | Päivitetty 18.11. 11:30

Matkustajan epäillään pudonneen mereen Baltic Princess -alukselta perjantain vastaisena yönä Ahvenanmerellä, Länsi-Suomen merivartiostosta kerrotaan STT:lle.

Merivartiosto tiedotti asiasta aiemmin tänään Twitterissä. Merivartioston mukaan matkustajaa etsitään usean yksikön voimin.

”Paikalla on yksi partiovene ja meripelastushelikopteri, minkä lisäksi vartiolaiva on menossa paikalle”, meripelastusjohtaja Jim Kvarnström Länsi-Suomen merivartiostosta kertoo.

Kvarnström sanoo, että matkustajaa etsitään merestä tämän kaverin kertoman havainnon perusteella. Kukaan ei ole kuitenkaan varsinaisesti nähnyt kenenkään putoavan mereen.

”Silminnäkijä on kertonut aluksen henkilökunnalle nähneensä kaverinsa viimeksi laivan kannella yökerhon katon päällä”, Kvarnström kertoo.

”Tämän jälkeen silminnäkijä on menettänyt näköyhteyden kaveriinsa. Kaveria ei ole sen jälkeen löytynyt.”

Aluksen valvontakameroissa ei Kvarnströmin mukaan ole näkynyt, että kukaan olisi pudonnut mereen. Laivalla ei myöskään ole annettu hälytystä mereen joutuneesta ihmisestä. Kvarnströmin mukaan matkustajan katoaminen on tapahtunut ennen kello kolmea viime yönä.

Kvarnström ei kommentoi matkustajan tarkempia henkilötietoja kuten ikää, sukupuolta tai kansalaisuutta. Hänellä ei ole tiedossaan, onko laivalla meneillään jokin tapahtuma kuten esimerkiksi opiskelijaristeily.

Meriliikennettä seuraavan Marinetraffic-sivuston mukaan Baltic Princess on matkalla Ruotsin Kapellskäristä Turkuun.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut