Suurituloisin ministeri oli Marin, eduskuntaan valittujen puolueiden puheenjohtajista Harkimo

Toiseksi eniten ministereistä tienasi oikeusministeri Anna-Maja Henriksson.

Suurituloisimpia poliitikoita olivat pääministeri Sanna Marinin ohella oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka sekä perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru.

9.11. 9:21

Nykyisistä ministereistä suurimmat tulot viime vuonna oli pääministeri Sanna Marinilla (sd). Hänellä oli verotettavaa ansiotuloa 201 000 euroa eikä yhtään verotettavaa pääomatuloa. Tulot laskivat hieman toissa vuodesta, jolloin hän tienasi yhteensä 206 000 euroa.

Toiseksi eniten ministereistä tienasi oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r), 181 000 euroa. Näistä valtaosa oli ansiotuloja, verotettavia pääomatuloja hänelle kertyi 45 euroa.

Kolmanneksi eniten nykyministereistä tienasi viime vuonna liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (sd), yhteensä 168 000 euroa. Neljänneksi eniten tienanneella perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurulla (sd) oli lähes yhtä paljon tuloja, 167 000 euroa.

Eduskuntaan valittujen puolueiden puheenjohtajista tienasi eniten Liike Nytiä johtava liikemies Harry ”Hjallis” Harkimo, jolla oli tuloja yhteensä 220 000 euroa. Näistä ansiotuloa oli 181 000 euroa ja pääomatuloja 39 000 euroa.

Toiseksi eniten puoluejohtajista tienasi Marin ja kolmanneksi eniten Henriksson.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut