Valkeakosken ampumistapaus: mies löytyi kuolleena rekkalevikkeeltä epäselvissä olosuhteissa

Poliisi sai tiedon ampumavälikohtauksesta puoli kahdeksan maissa maanantai-iltana. Paikalla oli poliisin saapuessa myös toinen, loukkaantunut henkilö.

1.11. 17:00

Valkeakoski

Valkeakoskella maanantai-iltana tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa on kuollut yksi pirkanmaalainen mies. 1990-luvulla syntynyt pirkanmaalaismies löytyi kuolleena rekkalevikkeeltä. Hänet oli ammuttu.

Paikalla oli hänen lisäkseen poliisin saapuessa yksi Pirkanmaalla asuva henkilö, joka oli loukkaantunut. Myös häntä oli ammuttu.

Vainaja ja loukkaantunut ovat tulleet paikalle samalla autolla. He eivät olleet enää autossa, kun poliisi pääsi paikalle Valkeakoskelle. Poliisin paikalle hälytti paikalle tapahtuman jälkeen saapunut sivullinen.

Paikalla on poliisin mukaan ollut kaksi eri autoseuruetta, joiden välillä tapahtuma on ollut. Autoseurueiden henkilöistä ei ole tarkempaa tietoa, mutta poliisi epäilee, että tapahtumaan liittyy kuolleen ja loukkaantuneen henkilön lisäksi muita ihmisiä.

Tie 130 on vanha Helsingintie.

Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä henkirikoksena. Rikosylikomisario Sakari Tuominen kertoo, että tapahtumien kulku on vielä poliisille epäselvä.

”Emme tiedä, mitä autoseurueiden välillä on tapahtunut. Meidän intressimme on tunnistaa ja tavoittaa toisessa autossa olleet henkilöt.”

Loukkaantunut henkilö toimitettiin sairaalahoitoon ja häntä päästään kuulemaan tänään, Tuominen kertoo. Hän ei osaa sanoa, ovatko levikkeeltä löytyneet henkilöt poliisille entuudestaan tuttuja. Tuominen ei ota kantaa siihen, löytyikö rikospaikalta aseita.

Sisä-Suomen poliisi sai tiedon tapahtumasta puoli kahdeksan maissa maanantai-iltana, kun ulkopuolinen henkilö soitti hätäkeskukseen. Rekkalevike sijaitsee Niementiellä, josta erkanee vanha kolmostie kohti Helsinkiä.

Levike Niementien suuntaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut