Kymmenkunta otettu kiinni Kello­koskella: useita loukkaantui, poliisi tutkii murhan yrityksenä

Useampi kiinni otetuista on poliisin mukaan loukkaantunut, ja he saavat sairaalahoitoa. Poliisi jatkaa tutkintaa osallisten kuulusteluilla

Poliiisi eristi aluetta Mestarintien päädyssä Rajalinnan teollisuusalueella sunnuntaina puolenpäivän aikaan.

23.10. 15:22

Tuusulan Kellokoskella Rajalinnan teollisuusalueella tapahtui sunnuntaina ammuskelu, jossa loukkaantui useita ihmisiä.

Ammuskelu tapahtui teollisuuskiinteistössä Mestarintiellä.

Toimitus jututti alueella liikkuneita ihmisiä ja alueen yrittäjiä, mutta tiedot tapahtumista olivat yhä vähäisiä ennen kello 12:a.

Noin puolenpäivän aikaan poliisi kuitenkin palasi alueelle ja eristi teollisuuskiinteistön eristysnauhalla. Ennen puoli kolmea poliisi kertoi, että alue on edelleen pieneltä osin eristettynä.

Poliisi kertoo ottaneensa kiinni noin kymmenen ihmistä tapahtumapaikalta, ja heistä kaikkien kerrotaan olevan tässä vaiheessa epäiltyjä. Useampi kiinni otetuista on loukkaantunut, ja heillä on eriasteisia vammoja.

Poliisin mukaan loukkaantuneet ovat saaneet hoitoa sairaalassa.

Epäillyistä osan asema muuttunee tutkinnan edetessä niin, ettei heitä enää epäillä rikoksesta, ja heidät voidaan päästää kotiin, poliisista kerrotaan.

Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä. Poliisi jatkaa osallisten kuulusteluilla ja tutkinnasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Poliiseja saapumassa tapahtumapaikalle sunnuntaina päivällä.

Poliisille aamulla tulleen ilmoituksen mukaan Kellokoskella Rajalinnan teollisuusalueella olevassa rakennuksessa oli ammuttu useita laukauksia.

Poliisi kertoo saaneensa tilanteen nopeasti hallintaan. Paikalla olleet henkilöt otettiin kiinni rakennuksesta ja sen läheisyydestä.

Poliisin mukaan sivullisille ei aiheutunut tapahtuneesta uhkaa eikä vaaraa.

Poliisi eristi aluksi noin korttelin laajuisen alueen. Puolenpäivän aikaan sunnuntaina poliisi kertoi operatiivisen tilanteen olevan loppusuoralla.

Tuolloin eristettynä oli tutkinnan takia vielä epäillyn ammuskelun tapahtumapaikkana ollut rakennus lähiympäristöineen.

Itä-Uudenmaan poliisin päivystävä komisario toteaa, että kenelläkään ei ole alueella syytä pelkoon tapahtuneen takia.

Rajalinnan teollisuusalueella toimivista yrityksistä aluetta kuvataan toimitukselle puhelimitse myönteiseen sävyyn. Alueen kerrotaan muun muassa olevan rauhallinen.

Toisaalta kaksi toimituksen alueella tapaamaa ihmistä kertoo, että alueella on ollut aiemminkin levotonta. Poliiseja on käynyt alueella esimerkiksi varkausepäilyjen takia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut