Telialla valtakunnallisia häiriöitä 4G-puheluissa keskiviikkona ja torstaina – Toimi näin, jos vika uusii, etkä pysty soittamaan

20.10. 14:13

Telian viestinnästä kerrottiin aamupäivällä, että osassa 4G-verkossa soitetuista puheluista on ollut häiriöitä keskiviikon ja torstain aikana. Ongelma on ollut valtakunnallinen.

Kello 13 mennessä 4G-puheluihin oli saatu tehtyä väliaikaiskorjaus. Telialta kerrotaan, että puhelut ovat toimineet normaalisti kello 11.55 jälkeen. Lopullinen korjaus palveluun tehdään ensi yönä.

Häiriö 4G-puheluissa havaittiin jo keskiviikkona iltapäivällä. Torstain vastaisena yönä ongelma saatiin jo kertaalleen korjatuksi, mutta aamulla puheluongelma havaittiin uudestaan.

Mikäli häiriö uusii, eivätkä Telian liittymällä puhelut onnistu, puhelimen asetuksista voi poistaa 4G-puhelut käytöstä tai pakottaa laitteen käyttämään vain 2G- tai 3G-verkkoa. 2G- ja 3G-puhelut ovat toimineet normaalisti.

”Ongelma saattaa poistua myös, jos käyttää puhelinta lentokonetilassa tai sammuttaa puhelimen hetkeksi”, Jenni-Mari Karén Telian viestinnästä vinkkasi ennen kello yhtätoista. d

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut