Taas kuolonkolari kantatie 43:lla Laitilassa, poliisi etsii uhria väistänyttä kuorma-autoilijaa

Autoilija törmäsi jalankulkijaan. Poliisin mukaan onnettomuus­paikan ohitti kuorma-auto, joka väisti uhria ja jatkoi matkaansa.

11.10. 16:36

Jalankulkija kuoli kolarissa Laitilassa tiistaiaamuna, Lounais-Suomen poliisi kertoo tiedotteessa.

Onnettomuus tapahtui aamuseitsemän aikaan kantatie 43:lla Garpintien ja Pilppulantien risteyksestä Laitilan suuntaan. Alustavan tutkinnan mukaan henkilöauton kuljettaja ylitti suojatien ja törmäsi jalankulkijaan sen jälkeen.

Jalankulkija kuoli onnettomuuspaikalle. Hänellä oli onnettomuushetkellä tummat vaatteet, eikä hänellä ollut heijastinta. Poliisin mukaan sää oli sateinen.

Poliisi kertoo, että onnettomuuspaikan oli ohittanut kuorma-auto, jonka uskotaan väistäneen uhria ja jatkaneen sitten matkaansa. Poliisi pyytää kuorma-autoilijaa ilmoittautumaan.

Tiedotteen mukaan kuorma-autossa oli todennäköisesti valkoinen umpikorilava. Sekä etsitty kuljettaja että silminnäkijähavainnot tapahtuneesta voi ilmoittaa soittamalla numeroon 0295 417 259, lähettämällä Whatsapp- tai tekstiviestin numeroon 050 411  7655 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut