Rehtori putosi 2,5 metriä tikkailta kotipihallaan, jalat rikki, mutta onni matkassa – Jari Andersson vähintään kuuden viikon sairauslomalle

Tikkaat pettivät alta ja Jari Andersson putosi noin kahden ja puolen metrin korkeudelta. Andersson on sivussa kaupunginvaltuuston kokouksista ainakin kuusi viikkoa.

16.9. 13:53

Sastamala

Sylvään koulun rehtori, Sastamalan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jari Andersson (kok.) jää vähintään kuuden viikon sairauslomalle rehtorin tehtävistään.

Andersson joutui ikävään tapaturmaan kotipihallaan tiistaina.

Hän oli laskeutumassa omakotitalonsa katon katselmuksesta, kun tikkaat pettivät hänen altaan. Andersson putosi noin 2,5 metrin matkan ja tuli jaloilleen siten, että häneltä murtui oikean jalan reisiluu ja vasen nilkka on toimimaton.

Andersson oli keskiviikkona kolme ja puoli tuntia kestäneessä leikkauksessa. Sairausloman lopullinen pituus selviää vasta myöhemmin. Anderssonin mukaan sairausloma on minimissään kuusi viikkoa.

Jari Anderssonin kertoi torstaina puhelimitse Taysista että hänellä oli sinänsä onnettomuudessa onni matkassa, sillä tilanteessa olisi ollut riski myös vielä isompiin vaurioihin.

Anderssonin mukaan mahdollista on, että hän osallistuu kaupungin kokouksiin sairauslomansa aikana Teamsin välityksellä.

Maanantain kaupunginvaltuuston kokouksen johtaa varapuheenjohtaja. Valtuuston 1. varapuheenjohtaja on Antti Lepistö (vihr.) ja 2. varapuheenjohtaja Mikko Rauva (kok.).

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut