Kolme nuorta kuoli ja yksi loukkaantui vakavasti liikenne­onnettomuudessa Savon­linnassa

Henkilöauto ajautui ajokaistalta ja törmäsi liikenteenjakajan opastinpylvääseen. Kaikki kuolleet olivat noin 20-vuotiaita savonlinnalaisia.

30.7. 12:45

Kolme ihmistä on kuollut ja yksi loukkaantunut vakavasti liikenneonnettomuudessa varhaisin lauantaiaamuna, poliisi tiedottaa.

Henkilöauto, jonka kyydissä oli neljä savonlinnalaista nuorta, ajautui ajokaistan väliselle alueelle ja törmäsi oikea kylki edellä liikenteenjakajan opastinpylvääseen.

Onnettomuus tapahtui Savonlinnan keskustan lähellä sijaitsevalla Rantasalmentiellä noin kello kuudelta aamulla. Alueen nopeusrajoitus on 60 kilometriä tunnissa. Sää oli onnettomuuden aikaan sateinen.

Kaikki kuolleet olivat noin 20-vuotiaita. Ainoa onnettomuudesta selvinnyt henkilö on viety vakavasti loukkaantuneena Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Poliisi on tehnyt onnettomuuspaikalla teknistä tutkintaa ja jatkaa tapahtumien kulun selvittämistä.

Turmapaikan ohi aamulla kello yhdeksän aikaan ajanut Antti Kosonen kertoo, että onnettomuuteen joutunut henkilöauto näytti pahasti vaurioituneelta. Auto oli ilmeisesti ajautunut kylki edellä pylvästä päin ja repeytynyt kahtia, kuvailee Kosonen.

Kososen mukaan tarkempi onnettomuuspaikka oli Savonlinnan Motonetin tuntumassa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut