Uutta tietoa Sastamalan kolmen auton kolarista: törmänneen auton kuljettajaa epäillään kahdesta rikoksesta

Sisä-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan, että onnettomuus ei ole vaatinut kuolonuhreja.

Lääkärihelikopteri oli paikalla onnettomuuspaikalla sunnuntaina. Onnettomuuspaikka sijaitsi noin kymmenen kilometrin päässä Kiikasta.

4.7. 14:42

Sunnuntaina Sastamalassa sattuneessa kolmen auton kolarissa epäillään rikosta. Pohjanmaantieltä eli tieltä numero 44 vasemmalle Kiimajärven uimarannalle kääntyneen auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä vamman tuottamisesta.

Onnettomuus sattui viiden jälkeen sunnuntaina. Onnettomuus sattui, kun henkilöauton kuljettaja kääntyi tieltä uimarannalle ja törmäsi vastaan tulleeseen autoon. Törmäyksen seurauksena kääntymässä ollut auto iskeytyi takana tulleen auton keulaan.

Onnettomuudessa oli osallisena kaikkiaan 11 henkilöä, joista kymmenen vammat vaativat sairaalahoitoa. Sisä-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan, että onnettomuus ei ole vaatinut kuolonuhreja. Sairaalahoidossa olevien määrää poliisista ei osata kuitenkaan kertoa.

Viisi henkilöä kuljetettiin onnettomuuspaikalta sairaalaan Poriin ja viisi henkilöä sairaalaan Tampereelle. Kuusi sairaalaan kuljetetuista henkilöistä sai vakavia vammoja. Mukana oli myös neljä lasta, joista kolme sai vakavia vammoja. Poliisi ei ole päässyt kuulemaan rikoksista epäiltyä kuljettajaa.

Paikalla oli kahdeksan ambulanssia, lääkärihelikopteri, lääkinnän kenttäjohto, poliisi ja neljä pelastuslaitoksen yksikköä. Onnettomuuspaikka sijaitsi noin kymmenen kilometrin päässä Kiikasta.

Pelastuslaitoksen mukaan tie oli onnettomuuspaikalla suljettuna pelastustöiden ajan eli noin tunnin. Aamulehden tietojen mukaan jonoa muodostui Kiikoisten suuntaan.

Autoista kaksi vaurioitui ajokelvottomiksi. Pelastuslaitos sai siirrettyä tieltä pois kolmannen auton eli sen, jonka keulaan toinen autoista törmäsi.

Tie 44 eli Pohjanmaantie on suljettu onnettomuuspaikan kohdalta.

Lue lisää: Kolmelle lapselle vakavat vammat, yhteensä kymmenen sairaalaan Sastamalan Pohjanmaantien kolmen auton kolarista

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut