Tappiollisen kasviproteiini­bisneksen uskotaan tuovan vielä voittoa, mutta se vaatii investointeja, tutkimusta ja aikaa

Kasviproteiinituotantoa ja -brändejä ostaneiden yritysten mukaan toiminta saadaan lopulta kannattavaksi tuotannon volyymin kasvattamisella - ”Syöminen on aina kasvumarkkina”.

Ruokaa, johon on käytetty nyhtökauraa.

8.5. 13:00

Helsinki

Kasviproteiinin tuotanto on ollut tappiollista toimintaa, mutta ruoka-alan toimijat uskovat muutokseen. Elintarvikekonserni Raisio osti kotimaista härkäpaputuotteista tunnetun Verso Foodin viime vuonna ja Valio hankki itselleen suositun nyhtökauran kehittäneen Gold&Green Foodsin brändin, patentit ja tuotekehitystoiminnan alkuvuodesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut