Jo torstaina huonoa liikennesäätä Satakuntaan, perjantaina sataa lunta tai räntää lähes koko maassa

Torstaina huonoon liikennesäähän on syytä varautua Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Kanta- ja Päijät-Hämeessä sekä Pirkanmaalla ja Ahvenanmaalla.

Espoossa satoi lunta tiistaina.

6.4. 21:04

Huhtikuun takatalvi pitää tuiskuissa pääosin välipäivän torstaina. Maanteiden ajokelivaroitus on voimassa torstaina melko suppealla alueella, mutta perjantaiksi saadaan taas uusi lumi-, räntä- ja vesimyräkkä, jonka myötä ajokeli muuttuu erittäin huonoksi tai huonoksi lähes koko Suomessa.

Torstaina huonoon liikennesäähän on syytä varautua Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Kanta- ja Päijät-Hämeessä sekä Pirkanmaalla ja Ahvenanmaalla. Perjantaina saa kaasutella varoen koko maassa paitsi Karjalan maakunnissa ja Kymenlaaksossa.

Kevätkin on kaikesta huolimatta etenemässä. Viikonlopuksi on annettu tulvavaroitus Varsinais-Suomeen, Uudellemaalle ja Kanta-Hämeeseen.

Alkuviikon lumipyry kasvatti kinokset paikoin poikkeuksellisen korkeiksi, kertoo Ilmatieteen laitos. Eniten lunta satoi maanantaiaamun ja keskiviikkoaamun välillä Pirkanmaan Juupajoella, missä lumensyvyys kasvoi jopa yli 40 senttiä. Varsinkin maan keskiosassa on nyt ajankohtaan nähden varsin paljon lunta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut