Virolainen huijari kaappasi Hannu Torisevan perinteikkään perheyrityksen harhauttamalla viranomaista – ”Se paljastui uskomattomalla onnella"

Kaupparekisterissä on huijarin mentävä aukko, minkä vuoksi käytännössä kuka vain voi tehdä itsestään toisen omistaman yrityksen johtajan. Nuori virolainen mies otti Vammalan Betonin hallintaansa ja yritti nostaa firman nimissä lähes satatuhatta euroa arvonlisäveron palautuksia. Poliisi tutkii tapausta törkeänä petoksena.

Hannu ja Aila Toriseva ovat luotsanneet Vammalan Betonia 1980-luvun lopulta asti. Helmikuussa tapahtunut yrityskaappaus on aiheuttanut heille paljon pahaa mieltä ja ylimääräistä vaivaa. Torisevat kuvattiin 26.2.2022 yrityksensä tuotantotiloissa.

4.3. 10:29

Virolainen huijari onnistui sieppaamaan Sastamalassa toimivan perheyrityksen, Vammalan Betoni oy:n, nimiinsä ja yritti käyttää yrityksen tietoja rikolliseen toimintaan. Mies oli yrittänyt saada verottajalta 90 000 euroa perättömiä alv-palautuksia ja tilannut tavaraa yrityksen nimiin. Tämä kaikki tapahtui parissa päivässä 23.–25. helmikuuta, ennen kuin rikos täysin sattumalta havaittiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut