Poliisi otti Varkaudessa kiinni miehen, joka oli esittänyt vakavia uhkauksia poliisia kohtaan - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Poliisi otti Varkaudessa kiinni miehen, joka oli esittänyt vakavia uhkauksia poliisia kohtaan

31.12.2021 20:28

Helsinki

Poliisi on ottanut perjantaina Varkaudessa kiinni 1980-luvulla syntyneen miehen, joka oli esittänyt vakavia uhkauksia poliisia kohtaan, kertoo Itä-Suomen poliisi. Miehen kiinniotto tehtiin noin kello 18.30, ja poliisin mukaan se sujui lyhyen neuvottelun jälkeen hyvin, eikä kukaan loukkaantunut kiinnioton yhteydessä.

Poliisi sai tehtävän iltapäivällä neljän aikoihin Varkauden Relanderinkadulle, ja siihen osallistui useita poliisipartioita. Poliisi kertoo, että kyseessä oli kiinniottotehtävä, jonka kohdehenkilö oli esittänyt aiemmin perjantaina vakavia suullisia uhkauksia poliisia kohtaan. Uhkauksissaan kohdehenkilö oli viitannut muun muassa ampuma-aseen käyttöön. Poliisi varautui tehtävään oman ja sivullisten turvallisuuden vuoksi usean partion voimin.

Poliisi ei kertonut STT:lle, oliko epäilty aseistettu, kun poliisi otti hänet kiinni. Poliisi ei tässä vaiheessa kerro yksityiskohtia tapahtumista.

Kiinni otettua miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut