Herkkujuustola edustaa Suomea pohjoismaisessa EMBLA-ruokakilpailussa - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Herkkujuustola edustaa Suomea pohjoismaisessa EMBLA-ruokakilpailussa

Herkkujuustola osallistuu Pohjoismainen ruoka-artesaani-sarjaan.

Peter Dörigin tuotteet pääsevät pian edustamaan Suomea.

17.12.2021 10:00

Häijäässä sijaitseva Herkkujuustola on valittu edustamaan Suomea pohjoismaisessa EMBLA-ruokakilpailussa.

Kilpailun seitsemästä sarjasta Herkkujuustola osallistuu Pohjoismainen ruoka-artesaani-sarjaan.

Pohjoismaista ilmoittautui kilpailuun kaikkiaan 370 hakijaa. Suomen ehdokkaat kilpailuun valittiin 70 kilpailijan joukosta.

Ruokakilpailu järjestetään nyt kolmatta kertaa.

Loppukilpailu käydään 11. maaliskuuta 2022 Oslossa.

Yrittäjä Peter Dörig kiinnostui kilpailusta yhteistyökumppanin kautta. Hollolalainen Ainoa Winery osallistui kilpailuun vuonna 2019 ja toi kultamitalin kotiin.

”Siitä kiinnostus lähti.”

Se, millä tuotteilla Herkkujuustola kilpailuun lähtee, on vielä auki ja selviää tammikuussa.

”Vahvuuksiamme kilpailussa on aito, vahva tarina sekä maukkaat ja luonnolliset tuotteet.

Dörig odottaa kilpailuja itsevarmoin mielin.

”Voitto tuodaan Suomeen. Muuten ei kannata kilpailuun lähteäkään.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut