Tampereen Ahvenisjärven koulun rehtori Ilpo Nybacka sai Vuoden rehtori -kunniamaininnan - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Palkittu rehtori sai ison oivalluksen ja yrittää nyt muistuttaa siitä myös opettajia: ”Huoltajat haluavat tietää” – Näistä viidestä asiasta tunnistat hyvän koulun

Tampereen Ahvenisjärven koulun rehtori Ilpo Nybacka sai 26. marraskuuta Vuoden rehtori -kunniamaininnan. Nybacka kertoo, miltä suomalainen koulu näyttää nyt ja millaista on onnistunut viestintä koulun ja kodin välillä. Kaksi yleistyvää ilmiötä huolestuttaa Nybackaa.

Tampereen Ahvenisjärven koulun rehtori Ilpo Nybacka sai Vuoden rehtori -kunniamaininnan marraskuussa. Hän tiedostaa, että rehtorin työhön sisältyy runsaasti vastuuta. ”Kyllähän se vastuun kantaminen pikku hiljaa kasvaa, nuorena se pelotti ja houkutteli, nykyään se on enemmänkin arkista työtä."

11.12.2021 9:40

Tampere

Tampereen Ahvenisjärven koulun rehtori Ilpo Nybacka tietää, että nykyään rakastetaan lyhenteitä. Siksi hän lanseerasi reilu vuosi sitten koulussaan TaKo-mallin.

Vuosi myöhemmin, marraskuun 26. päivänä Nybacka sai Suomen rehtorit ry:n vuosittain jakaman Vuoden rehtori -kunniamaininnan.

Kun rehtoria pyydetään avaamaan TaKo-mallia, hän hykertelee itsekseen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut