Kansanedustaja Sebastian Tynkkynen kertoo tulleensa pahoinpidellyksi lahtelaisessa yökerhossa - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Kansanedustaja Sebastian Tynkkynen kertoo tulleensa pahoinpidellyksi lahtelaisessa yökerhossa

Tynkkysen kertoo aikovansa tehdä asiasta rikosilmoituksen maanantaina.

Sebastian Tynkkynen perussuomalaisten vaalivalvojaisissa Helsingissä kesäkuussa.

5.12.2021 10:53

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Sebastian Tynkkynen kertoo tulleensa pahoinpidellyksi Lahdessa yökerho Wintissä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Tynkkynen kertoo asiasta julkaisemallaan Youtube-videolla ja Twitterissä.

Julkaisemallaan videolla Tynkkynen sanoo olleensa perussuomalaisten puheenjohtajiston kanssa kiertueella Hämeessä ja menneensä lauantain päätteeksi viettämään iltaa yökerhoon, jossa välikohtaus tapahtui.

Tynkkysen mukaan yökerhossa tuntematon henkilö oli lähestynyt häntä ja tiedustellut häneltä tämän henkilöllisyyttä.

”Kysyi, että olenko Sebastian ja sen jälkeen suoraan aivan täysillä löi nyrkillä mua naamaan”, Tynkkynen sanoo videolla.

Lyönnin jälkeen tilanne saatiin Tynkkysen mukaan rauhoitettua ravintolan henkilökunnan ja yhden muun henkilön avustuksella.

Tynkkysen mukaan häntä lyönyt henkilö otettiin tapauksen jälkeen kiinni. Hämeen poliisilaitoksella ei sunnuntaiaamuna ollut tietoa yökerhossa tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Tynkkynen kertoo aikovansa tehdä tapauksesta rikosilmoituksen maanantaina.

Yökerhon pitäjiä ei ole tavoitettu kommentoimaan tapahtunutta.

Tynkkysen mukaan tapauksessa oli kyse poliittisesta väkivallasta, koska tekijä halusi ennen lyöntiään varmistua hänen henkilöllisyydestään.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kommentoi tapausta sunnuntaina Twitterissä.

”Politiikan tekeminen Suomessa ei saa käydä vaaralliseksi”, Purra kirjoittaa.

Tynkkynen oli väkivallanteon kohteen myös lokakuussa Elokapinan mielenosoitusten yhteydessä. Poliisi kertoi tuolloin mielenosoittajien kohdistaneen protestin yhteydessä väkivaltaa kansanedustajaa kohtaan Eduskunnan edustalla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut