Yksi ihminen on kuollut Parkanossa perjantain ja lauantain välisenä yönä sattuneessa ulosajossa - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Yksi ihminen on kuollut Parkanossa perjantain ja lauantain välisenä yönä sattuneessa ulosajossa

11.10. 11:08

Parkano

Yksi ihminen menehtyi perjantain ja lauantain välisenä yönä Parkanossa sattuneessa ulosajossa, kertoo Sisä-Suomen poliisilaitos. Menehtynyt oli nuori mies, joka oli autossa matkustajana.

Nyt menehtynyt ja kaksi muuta autossa ollutta henkilöä kuljetettiin onnettomuuspaikalta Tampereelle sairaalaan. Mies menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Kaksi muuta autossa ollutta miestä, joista toinen auton kuljettaja, selvisivät tiettävästi suhteellisen lievillä vammoilla. Autossa olleet olivat 17–20-vuotiaita.

Ulosajo tapahtui puolenyön aikaan Karttiperäntiellä. Auto oli tulossa Lylynevan suunnasta kohti Jaakkolankylää ja ajautunut kaarteessa ulos tieltä ja sinkoutunut useiden kymmenien metrien päähän katolleen metsään.

Poliisi kertoo, että loukkaantuneita on päästy alustavasti puhuttamaan. Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: