Deittisovellusten kautta naisia tavannut porilaismies saa syytteen muun muassa raiskauksesta ja vapaudenriistosta - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Deittisovellusten kautta naisia tavannut porilaismies saa syytteen muun muassa raiskauksesta ja vapaudenriistosta

Epäiltyjä uhreja on kolme, porilaismies kiistää syyllistyneensä rikoksiin.

Deittisovellusten välityksellä naisiin tutustunut porilaismies saa syytteen kolmeen naiseen kohdistuneista rikoksista. Kuvituskuva. Kuva ei liity tapaukseen.

22.1.2021 11:51

Deittisovellusten välityksellä naisiin tutustunut 42-vuotias porilaismies saa syytteen kolmeen naiseen kohdistuneista rikoksista. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet pääosin Porissa.

Vanhin teoista on tapahtunut vuonna 2018, ja mies saa syytteen pahoinpitelystä, vapaudenriistosta ja laittomasta uhkauksesta. Tähän naiseen mies ei tutustunut netin välityksellä.

Toiseen naiseen mies tutustui Tinder-deittisovelluksen välityksellä. Mies saa syytteen pahoinpitelystä ja raiskauksesta. Epäilty teko on tapahtunut tammikuussa 2020.

Kolmas nainen löytyi netin deittisivuston kautta. Mies saa tältä osin syytteen törkeästä pahoinpitelystä ja varkaudesta. Rikosten epäillään tapahtuneen helmikuussa 2020.

Mies on esitutkinnassa myöntänyt tuntevansa naiset ja olleensa siellä, missä naiset ovat kertoneet hänen olleen, kertoo jutun syyttäjä Anne Raitoharju.

Mies kuitenkin kiistää syyllistyneensä rikoksiin.

Jutun käsittelypäivää Satakunnan käräjäoikeudessa ei ole vielä päätetty.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut