Mies jakoi videoita jopa vauvojen raiskauksista metamfetamiinin säestämissä videokeskusteluissa – Hyväksikäyttöringin pääsyytettynä kirkkoneuvostossakin toiminut matkailuyrittäjä

Suomalaisen hyväksikäyttöringin oikeudenkäynti käynnistyi tiistaina. Poliisi on onnistunut tutkia lasten raiskaus- ja hyväksikäyttömateriaalin levitystä tarkasti, koska vyyhdin pääsyytetty on tallentanut monet videokeskusteluista, joissa hän levittää rikollista aineistoa.

Neljä syytettyä peittelivät kasvojaan, kun seksuaalirikosvyyhdin oikeudenkäynti alkoi tiistaiaamuna Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa. Tiedotusvälineet määrättiin ulos oikeudenkäynnistä pian sen alettua, koska koko oikeuskäsittely käydään suljetuin ovin.

10.11.2020 18:11

Keskusrikospoliisin (krp) keväällä 2019 paljastaman poikkeuksellisen laajan seksuaalirikosvyyhdin käsittely alkoi tiistaina Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa. Oikeudenkäynti käydään suljetuin ovin.

Neljää henkilöä syytetään useista lapsiin kohdistuneista rikoksista, joista vakavimmat ovat törkeitä raiskauksia ja törkeitä lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut