LM-kysely: Jo kaksi kolmesta keskustan kannattajasta on tyytymättömiä hallitukseen, vaikka oma puolue on mukana - Kotimaa - Satakunnan Kansa

LM-kysely: Jo kaksi kolmesta keskustan kannattajasta on tyytymättömiä hallitukseen, vaikka oma puolue on mukana – Rinteen hallituksen kansansuosio romahti kesästä

Enää reilu kolmannes suomalaisista on tyytyväisiä nykyiseen hallitukseen. Tyytymättömiä on yli puolet, selviää Lännen Median kyselystä. Rinteen hallituksen suosio on jo puolen vuoden jälkeen samaa luokkaa, mitä Sipilän hallituksella oli alimmillaan. Postilakon viimeisen viikon kyselyajankohtaan ei edes ehtinyt ministeri Sirpa Paateron (sd.) ero.

30.11.2019 6:00

Pääministeri Antti Rinteen (sd.) hallitus kompastelee kansalaisten mielestä pahoin jo alkutaipaleellaan, selviää Lännen Median Taloustutkimuksella teettämästä kyselystä.

Viimeisellä postilakkoviikolla tehdyn kyselyn mukaan Rinteen hallituksen edesottamuksiin on erittäin tyytyväisiä 3 prosenttia suomalaisista ja melko tyytyväisiä 34 prosenttia. Melko tyytymättömiä on 38 prosenttia ja erittäin tyytymättömiä 14 prosenttia. Kantaansa ei osannut sanoa 11 prosenttia.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut