Helposti rikkaaksi eläkkeellä: Leena Helenius otti riskin ja sai lisää rahaa - Kotimaa - Satakunnan Kansa

”Raha tuo onnea” – eläkeiässä rikastunut Leena Helenius joutuu välillä piilottelemaan vaurauttaan: leipäjonossa käyvän kaverin kanssa ei suunnitella etelänmatkoja

Yrittäjä Leena Helenius, 71, on vaurastunut eläkeiässä, avioeron jälkeen ja osittain lainarahalla. Hän otti lainaa 150 000 euroa 63-vuotiaana eronneena ja eläköityvänä opettajana. Sitten hän teki suunnanmuutoksen, joka onnistui. Nyt kertynyt raha tuo hänelle turvallisuuden tunnetta, mutta hankaloittaa välillä ihmissuhteita. – Lisäksi neuvoisin kaikkia naisia pitämään omat palkkansa ja tilinsä.

Leena Helenius ryhtyi lähellä eläkeikää yrittäjäksi. Nyt hänellä on mahdollisuus elää sellaista elämää, jota hän haluaa.

1.7.2019 14:47

Tilillä oli 200 euroa ja pihassa polkupyörä. Leena Helenius tuijotti saldoa ja mietti, voisiko pyörän myydä ja paljonkohan rahaa siitä saisi. Oli vuosi 2011.

Leena Helenius oli jäänyt yksin ensimmäistä kertaa 40 vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Sarkastisesta sananparresta oli tullut totta: mies lähti viemään roskia eikä koskaan palannut.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut