Perussuomalaisten tilaama selvitys: Näiden puolueiden kannattajat maksavat eniten hallituksen ilmastotoimista, näille ne sen sijaan korvataan

Puheenjohtaja Jussi Halla-ahon mukaan hallituksen kaavailemat ilmastotoimet ovat vihreille ja vasemmistoliitolle poliittisesti ongelmattomia, koska lasku lankeaa muiden kuin niiden kannattajien maksettavaksi.

Taloustutkimuksen tutkimuspäällikkö Pasi Holm (vas.), perussuomalaisten viestintävastaava Matti Putkonen ja puheenjohtaja Jussi Halla-aho kertoivat ilmastopolitiikkaa koskevasta selvityksestä torstaina puoluetoimistossa.

23.1.2020 17:05 | Päivitetty 23.1.2020 18:55

Helsinki

Perussuomalaiset julkistivat torstaina Taloustutkimuksella teettämänsä selvityksen siitä, ketkä joutuvat hallituksen ilmastopolitiikan maksumieheksi, kun asumiskulut ja työmatkakulut kasvavat.

Taloustutkimuksen tutkimusjohtajan Pasi Holmin mukaan autolla pitkiä työ- tai opiskelumatkoja ajavat ja 1960–1980 -luvulla rakennetussa omakotitalossa asuvat ovat joutumassa maksamaan kaikkein kalleimman hinnan hallituksen ajamista ilmastotoimista. Helpoimmalla näyttävät pääsevän kerrostaloissa asuvat, jotka eivät käytä autoa työmatkoihinsa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut