Twitter-poliisi Jari Taponen kokee sosiaalisessa mediassa esiintymisen parantavan poliisin ja yhteisöjen välejä - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Kansanedustajan tölvimä ja rikosilmoituksen tehnyt "Twitter-poliisi" Jari Taponen: "Minut yritetään asemoida niin, että olen jotain vastaan"

Jari Taponen kokee sosiaalisessa mediassa esiintymisen parantavan poliisin ja yhteisöjen välejä. Taposen mielestä sananvapaudellakin on rajansa. Yhdellä perusoikeudella ei hänen mukaansa voi loukata toista perusoikeutta. Taposta "munattomaksi nillittäjäksi" luonnehtinut kansanedustaja Ano Turtiainen puolustaa sanomisiaan.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä erotettu Ano Turtiainen (vasemmalla) on ensimmäisen kauden kansanedustaja.

30.1.2020 14:38

– Someaktiivisuus kuuluu keskeisesti tähän aikaan. Myös poliisin on hyvä olla läsnä tässä todellisuudessa, sanoo Helsingin poliisin ennalta estävän poliisitoiminnan johtaja Jari Taponen.

Ylikomisario Taponen tekee heti selväksi, ettei mahdollisena asianomistajana ja rikosprosessin ollessa kesken kommentoi mitenkään rikosilmoitusta, jonka hän teki hiljattain kansanedustaja Ano Turtiaisen (ps.) twiitistä. Turtiainen vastasi Taposen twiittiin kirjoittaen Taposen kuuluvan "munattomaan nillittäjäryhmään".

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut