Finnair peruu Manner-Kiinan lennot talvikauden loppuun asti koronaviruksen takia - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Finnair peruu Manner-Kiinan lennot talvikauden loppuun asti koronaviruksen takia

Finnair peruu Manner-Kiinan lennot 1.-28. maaliskuuta, mutta lentää Hongkongiin päivittäin.

Manner-Kiinan lennot on peruttu maaliskuun loppuun asti.

14.2.2020 8:53

Lentoyhtiö Finnair peruu lentonsa Pekingin Capital-lentoasemalle ja Shanghaihin 1.-28.3.2020 eli talvikauden loppuun asti, koska koronavirustilanne vaikuttaa tilapäisesti lentomatkustuksen kysyntään Kiinan ja Euroopan välillä, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Finnair myös peruu Hongkongin reitiltään yhden päivittäisen vuoron 1.-28.3.2020 väliseltä ajalta, ja lentää siis tuona aikana Hongkongiin päivittäin yhden vuoron normaalin kahden vuoron sijaan.

Finnair on jo aiemmin kertonut Nanjingin, Peking Daxing-lentoaseman ja Guangzhoun lentojensa perumisesta maaliskuulta vähentyneen kiinalaisten ryhmämatkakysynnän vuoksi.

Peruttujen lentojen asiakkaat voivat siirtää matkustuspäiväänsä tai saada lipun hinnan takaisin ottamalla yhteyttä Finnairin asiakaspalveluun.

Finnair kertoi tulostiedotuksensa yhteydessä 7. helmikuuta, että koronaviruksen suora taloudellinen vaikutus on vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä suhteellisen rajallinen myös siinä tapauksessa, että Manner-Kiinan lentoperuutukset jatkuisivat vuoden 2020 ensimmäisen neljänneksen loppuun asti.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: