Kauhukuva vai toteutunut unelma: Kolmen vuoden päästä perussuomalaiset voi olla johtava hallituspuolue ja Jussi Halla-aho pääministeri - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Kauhukuva vai toteutunut unelma: Kolmen vuoden päästä perussuomalaiset voi olla johtava hallituspuolue ja Jussi Halla-aho pääministeri – kävimme Honkajoella, Suomen perussuomalaisimmassa kunnassa

Viime eduskuntavaaleissa lähes 43 prosenttia pienen Honkajoen asukkaista äänesti perussuomalaisia. Se on enemmän kuin missään muualla Suomessa. Kannatus kasvaa kuitenkin myös maamme muissa kolkissa ja erityisesti nuoren some-sukupolven keskuudessa. Selvitimme, mikä perussuomalaisuudessa vetoaa. "Kyllä me saamme jatkossakin ajaa bensa-autoilla ja lämmittää saunamme puilla", vakuuttavat konkaripoliitikko Pauli Saarinen ja muut perussuomalaiset Honkajoen raitilla.

Nuorta voimaa ja kokemusta. Ravintolayrittäjä Marjo Koivisto on Honkajoella perussuomalaisten ensimmäisen kauden ja Erno Haavisto toisen kauden valtuutettu. Haavisto on myös paikallisyhdistyksen puheenjohtaja. Pauli Saarinen on edustanut valtuustossa ensin SMP:tä ja nyt perussuomalaisia jo 40 vuoden ajan.

18.1.2020 6:00 | Päivitetty 18.1.2020 6:56

Palaveri ravintola Harakassa on päättynyt. Aivan lopuksi Erno Haavisto haluaa sanoa, että perussuomalaiset on terve puolue.

– Siinä missä vanhat puolueet kipuilevat, perussuomalaisten linja on luja ja selvä. Sen takana seistään, hän vakuuttaa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut