Näin hyödynnät hapokkaat hedelmät ruoanlaitossa ja säilöt vitamiinit talteen - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Hukutko kotipihan omenoihin? Näin hyödynnät hapokkaat hedelmät ruoanlaitossa ja säilöt vitamiinit talteen

Kotimaisesta omenasadosta riittää monenlaiseen herkkuun. Kokeile näitä maukkaita omenaruokia: pataa, salaattia, pannua, sipsejä ja struudelia. Kokosimme myös vinkit maukkaisiin mehuihin ja hilloihin.

Rapeana rouskuva omena-parsakaalisalaatti on syksyn suosikki. Vaihtelua siihen saat kokeilemalla erilaisia juustoja ja pähkinöitä. Vegaaniversio valmistuu käyttämällä kastikkeena vegaanista piparjuurimajoneesia ja jättämällä juusto pois.

12.9.2019 11:57

Myöhäiskesän ja syksyn satoisaan sesonkiherkkuun ei voi olla törmäämättä puutarhoissa, toreilla ja kaupan hedelmäosastoilla. Valmistettuasi omenoista kaikki tutut suosikkireseptisi, tässä sinulle kopallinen uusia.

Kaikissa ohjeissa on käytetty kotimaisia, hapokkaita ja kiinteitä omenoita.

Omena-parsakaali…-salaatti

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: