Porin panttivankijutun epäillyn synkkä rikostausta: 190-senttinen kolossi savusti hyönteismyrkyllä naisen ulos vessasta, kuristi ja tukki hengitystiet – välttyi silti vankilalta

Toinen Porin panttivankijutun epäillyistä on tuomittu pahoinpitelystä, jossa hän muun muassa suihkutti huoneen täyteen hyönteismyrkkyä päästäkseen käsiksi häntä paenneeseen naiseen. Kuvituskuva. Kuva ei liity tapaukseen.

22.3.2020 18:35

Pori, Tampere, Akaa, Joensuu

Porilaisen miehen ottamisesta panttivangiksi epäilty ulkopaikkakuntalainen mieskaksikko on kunnostautunut aiemmin vakavien väkivaltarikosten tekijöinä.

Kaksikon epäillään vanginneen porilaisen miehen ja toimittaneen mittavan lunnasvaatimuksen vangitun lähimmäiselle. Kaksikolla ei ole kontollaan aiempia panttivanki- tai vapaudenriistojuttuja, mutta molempia on syytetty oikeudessa aiemmin muun muassa törkeästä pahoinpitelystä. Tästä rikoksesta heitä epäillään myös Porin panttivankijutussa. Asia ilmenee Satakunnan Kansan oikeusrekisterikeskuksesta ja useista tuomioistuimista hankkimista asiakirjoista.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut