Käytetty sähköauto on yleensä järkiostos, mutta muutama perusasia paljastaa auton todellisen kunnon - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Käytetty sähköauto on yleensä järkiostos, mutta muutama perusasia paljastaa auton todellisen kunnon – Näillä tärpeillä vältät ongelmat ennakolta

Ajokilometrit tai auton vuosimalli eivät määritä sähköauton arvoa, vaan sen paljastaa esimerkiksi ajoakun kunto. Väärällä latauksella akun voi pahimmillaan ajaa loppuun ennen aikojaan. Sähköautoharrastaja Tero Rintakallio antaa tärppinsä, jotka auttavat kiinnittämään oikeisiin asioihin huomiota sähköautoa ostettaessa ja säästämään rahaa sen käytössä.

Sähköautoharrastaja Tero Rintakallio työskentelee energiansäästöön, kestävään kehitykseen sekä energian tuotantoon ja käyttöön liittyvien kysymysten parissa. Nissania hän lataa enimmäkseen kotona, mutta ajoittain myös Seinäjoen kaupungintalon tolpan kaltaisissa asiakaslatauspisteissä.

1.2.2020 14:00

Jos aiot hankkia sähköauton, kannattaa varmistaa muutamia perusasioita jo ennakolta. Sähköautoharrastaja Tero Rintakallio työskentelee energiansäästöön ja kestävään kehitykseen liittyvien asioiden parissa. Hän antaa seuraavassa vinkkinsä, joihin sähköauton ostajan kannattaa kiinnittää huomiota.

Tutki tarjontaa ja koeaja kunnolla

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut