Mediat: Saksalaisesta metsästä löytyi kuollut nainen ja suomalainen henkilöllisyystodistus - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Mediat: Saksalaisesta metsästä löytyi kuollut nainen ja suomalainen henkilöllisyystodistus

Naisen henkilöllisyyttä ei ole vahvistettu. Kuolemaan liittyvät tapahtumat ovat myös epäselviä. Suomen ulkoministeriön viestintäpäivystyksestä kerrotaan, että ministeriössä ei olla tietoisia tapauksesta.

Naisen jäänteet löytyivät jyrkästä rinteestä saksalaisesta metsästä. Kuvituskuva.

3.12.2019 21:17

Saksalaisesta metsästä, läheltä Luxemburgin rajaa on löydetty kuolleen naisen jäänteet, joiden läheltä on löydetty suomalaisen naisen henkilöllisyystodistus. Nainen on siis mahdollisesti suomalainen, mutta asiasta ei ole varmuutta.

Asiasta uutisoi esimerkiksi RTL Today -verkkosivusto ja saksalainen Saarbrücker Zeitung -sanomalehti. Suomessa asiasta kertoi Mtv.

Löydön teki metsästysseurue sunnuntai-iltapäivällä. Löytöpaikka sijaitsee Palzemissa noin neljän kilometrin päässä Saksan ja Luxemburgin välisestä rajasta. Poliisi kutsuttiin paikalle välittömästi, kertoo RTL.

Suomen ulkoministeriössä tapaus ei ole tuttu

Nainen on ilmeisesti ollut kuolleena jo jonkin aikaa. Hänen jäänteensä löydettiin jyrkästä rinteestä. Jäänteiden läheltä löydettiin useita esineitä, joiden joukossa oli suomalaisen naisen henkilöllisyystodistus. Ei ole varmuutta, kuuluvatko esineet kuolleelle naiselle.

RTL:n mukaan naisen kuolemaan liittyvät tapahtumat ovat toistaiseksi epäselviä. Naisen henkilöllisyyttä ei ole vahvistettu.

Suomen ulkoministeriön viestintäpäivystyksestä kerrotaan, että ministeriössä ei olla tietoisia tapauksesta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos