Laihdutus: Tatu Visuri on laihduttanut yli 70 kiloa ja aikoo pudottaa painoaan 100 kiloa - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Yli 200 kiloa painanut Tatu Visuri teki puolitoista vuotta sitten päätöksen – Nyt hän on laihduttanut yli 73 kiloa ja aikoo pudottaa 100 kiloa: ”Toivotonta tapausta ei ole, olen siitä esimerkki”

Tatu Visuri on laihduttanut ilman vippaskonsteja jo yli 73 kiloa ja antaa mielellään neuvoja muillekin. Hänestä tuntuu, että hän on viettänyt elämänsä takarivissä, mutta nyt hän aikoo viimeinkin toteuttaa unelmiaan. Visurilla on myös suunnitelma sen varalle, etteivät kilot palaa takaisin.

Kun kangasalalainen Tatu Visuri aloitti sauvakävelyn, se tuntui pitkään vastenmieliseltä ja raskaalta. Nyt hän kävelee joka päivä kaksi tuntia, joskus kolmekin, eikä lakkaa hämmästelemästä, kuinka paljon kunto voi nousta. – Liikkumiseen ei tarvita rahaa, Visuri sanoo.

21.4.2019 16:40 | Päivitetty 21.4.2019 18:03

Puolitoista vuotta sitten työpaikan teollisuusvaaka kertoi Tatu Visurin painoksi 208 kiloa. Ensimmäisillä lenkeillään hän pystyi kävelemään vain vartin ennen kuin hänen selkänsä puutui. Kiivettyään muutamankin Pispalan portaan hän puuskutti raskaasti. Hän käveli niin hitaasti, että lenkkikaverin oli vilua välttääkseen juostava lämmittelykierroksia.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos