Nurmijärveläinen nuoriso-ohjaaja kävi käsiksi nuoreen vappuaattona - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Nurmijärveläinen nuoriso-ohjaaja kävi käsiksi nuoreen vappuaattona

Kunnan nuorisopäällikkö vahvistaa tapauksen.

Kunnan nuorisopäällikön mukaan poliisi on asiasta tietoinen.

2.5.2019 17:56

Nurmijärven kunnan palveluksessa työskentelevä nuorisotyöntekijä kävi käsiksi nuoreen vappuaattona.

Nurmijärven nuorisopäällikkö Merja Winha-Jarvinen kertoo, että tapaus sattui ohjaajan vapaa-ajalla, mutta kunta on tietoinen tapauksesta.

– Tapauksessa ei ollut kyse mistään työhön liittyvästä asiasta.

Tapaus sattui ulkoalueella, ei siis esimerkiksi nuorisotiloissa. Winha-Jarvisen tietojen mukaan pahoinpitelyn kohteeksi joutunut poika on jo täysi-ikäinen, eikä tälle aiheutunut tilanteessa vammoja.

Winha-Järvinen sai tapauksesta tiedon, kun ulkopuolinen henkilö soitti hänelle ja kertoi asiasta.

Välikohtauksesta on kuvattu video, jonka myös Winha-Jarvinen on nähnyt. Hän kuvaili näkemänsä perusteella pahoinpitelyä ”retuuttamiseksi”, ja tilanteeseen liittyi myös sanaharkkaa.

Kunnan tiedossa ei ole, oliko alkoholilla osuutta tapahtumiin.

Kyseinen naisohjaaja on työskennellyt kunnassa nuoriso-ohjaajana vuosia. Ainakaan tässä vaiheessa ohjaajaa ei ole irtisanottu kunnan palveluksesta, mutta hän ei enää työskentele jatkossa nuoriso-ohjaajana.

– Tästä päivästä alkaen hän ei enää työskentele nuorten parissa. Tällainen käytös on täysin toimintakulttuurimme vastaista. Olemme äärimmäisen pahoillamme tästä tilanteesta.

– Näin ei missään nimessä saisi toimia. Työnantajana irtisanoudumme hänen tavastaan toimia ja pahoittelemme kaikille osapuolille aiheutunutta haittaa, Winha-Jarvinen painottaa.

Hän sanoo, että kyseinen nuoriso-ohjaaja on itse kertonut ilmoittaneensa asiasta poliisille. Iltalehti ei enää torstaina iltapäivällä tavoittanut poliisia kommentoimaan asiaa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut