Mies ihastui naiseen Ikaalisten Iskelmäfestivaaleilla - nainen huijasi paljon rahaa - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Mies tapasi naisen festivaaleilla Ikaalisissa ja ihastui tulisesti – nainen väitti haluavansa heti naimisiin: Kyseessä olikin kallis huijaus

Nainen onnistui viemään ihastuneelta mieheltä jopa kymmeniätuhansia euroja.

Kuvituskuvaa festivaaleilta.

21.4.2019 20:03

Vaasan hovioikeudessa on käsitelty erikoista vyyhtiä, jonka tapahtumat saivat alkunsa kesäkuussa 2016 Ikaalisten iskelmäpainotteisilta festivaaleilta.

Mies oli tutustunut festivaaleilla 20-vuotiaaseen naiseen. Tutustuminen lämpeni nopeasti. Mies ja nainen lähtivät festareiden jälkeisenä päivänä Kalajoelle. Matkalla he kävivät Tampereella hakemassa nuoren naisen tädin ”esiliinaksi”.

Nuori nainen oli ollut hyvin innokas etenemään suhteessa nopeasti. Hän ja hänen tätinsä olivat alkaneet puhua, että nuoren naisen olisi syytä mennä tapaamansa miehen kanssa kihloihin ja naimisiin. Mies antoi sormuksiin rahaa 2400 euroa. Itse hän sai halvan, 80 euron sormuksen.

Pitopalveluun ja muihin häävalmisteluihin mies antoi 5800 euroa.

Peloteltiin mafialla

Kun mies vieraili anoppinsa luona, hän sai kuulla järkyttäviä uutisia: Morsian oli velkaa mafialle ja tämän henki oli vaarassa, ellei mies auttaisi. Mies antoi anopille 10 000 euroa lainaan.

Myöhemmin miehelle kerrottiin, että morsian oli saamassa suuren perinnön. Sitä varten tarvittiin kuitenkin 20 000 euroa rahaa etukäteen.

Mies kertoi myöhemmin, että hän otti kesän 2016 aikana useita lainoja ja pikavippejä, joista suurin osa päätyi nuorelle naiselle. Mies kertoi, että hän oli aiemmin ollut säästeliäs luonne, mutta hänet erehdytettiin uskomaan, että hänellä oli suhde naisen kanssa. Hän kuvaili olleensa voimakkaasti ihastunut naiseen.

Oikeus totesi, että päätekijä eli nuori nainen oli saanut rikoskumppaniensa kanssa mieheltä oikeudettomasti ainakin 35 000 euroa. Oikeus piti miehen kertomusta luotettavana.

Rikosvyyhdissä jaettiin tuomioita kaikkiaan neljälle ihmiselle. Nuori nainen sai tuomion törkeästä petoksesta.

Hovioikeudessa muutoksia tuli lähinnä korvauksiin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos