Poliisi jahtasi aseistautunutta henkilöä Porvoossa – tilanne päättyi kiinniottoihin, silminnäkijä kuvasi aseen - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Poliisi jahtasi aseistautunutta henkilöä Porvoossa – tilanne päättyi kiinniottoihin, silminnäkijä kuvasi aseen

Poliisi etsi lauantaina alku-illasta mahdollisesti aseistautunutta henkilöä.

19.4.2020 7:12 | Päivitetty 19.4.2020 7:13

Poliisi etsi mahdollisesti ampuma-aseen kanssa liikkunutta henkilöä Porvoon Gammelbackan ostoskeskuksen ympäristössä ja lähistön parkkipaikka-alueella lauantaina alku-illasta.

Itä-Uudenmaan poliisin tilannekeskuksesta kerrottiin, että poliisille tulleen ilmoituksen mukaan alueella on nähty henkilö, jolla on hallussa ampuma-ase. Poliisi suositteli välttämään alueella liikkumista.

Paikalla oli useita partioita. Paikalla olleen silminnäkijän mukaan poliisit olivat raskaasti varustautuneita. Silminnäkijää kehotettiin pysymään sisätiloissa.

– Poliisin tietojen mukaan mahdollisella aseella ei ole ammuttu laukauksia, Itä-Uudenmaan poliisi kertoi Twitterissä myöhemmin.

Noin kello 22.20 poliisi tiedotti tilanteen päättyneen Porvoossa.

–Poliisi on purkanut operaation. Operaation yhteydessä tehtiin kiinniottoja ja suoritettiin teknistä tutkintaa. Vastuu tapaukseen liittyvästä tiedottamisesta siirtyy tutkinnalle, poliisi kertoi Twitterissä.

Poliisi ei kerro, kuinka monta henkilöä otettiin kiinni tai mitä paikalta löytyi. Iltalehteen yhteydessä ollut silminnäkijä kuvasi, kuinka poliisi kantoi todistepussissa käsiasetta.

Lukijan mukaan poliisi jahtasi kahta henkilöä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut