Liikenneonnettomuus Seinäjoella, mukana 11 ihmistä - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Henkilöauto törmäsi thaimaalaisia marjanpoimijoita kuljettaneeseen pikkubussiin Seinäjoella – useita vakavasti loukkaantuneita

Pikkubussi ja henkilöauto törmäsivät tiistaina aamuyöllä Etelä-Pohjanmaalla.

Onnettomuusautoissa oli yhteensä 11 ihmistä. Kuvituskuva.

23.7.2019 8:08 | Päivitetty 23.7.2019 10:45

Pikkubussi ja henkilöauto törmäsivät Peräseinäjoella Virtaintiellä hieman ennen viittä tiistaiaamuna.

Päivystävä palomestari Kaj Ny kertoo, että henkilöautossa oli yksi ja pikkubussissa kymmenen ihmistä. Nyn mukaan heistä muutama loukkaantui vakavasti ja muutama lievästi.

Palokunta irrotti pikkubussista etupenkillä olleen matkustajan, joka oli jäänyt jaloistaan kiinni autoon.

Yle kertoi aamulla, että pikkubussissa oli thaimaalaisia marjanpoimijoita. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ylilääkäri Jouko Kähkönen kertoo Ylelle, että kaksi ihmistä on kriittisessä tilassa.

Pohjanmaan poliisi tiedottaa, että henkilöauto ajoi Virtain suunnasta kohti Peräseinäjokea ja pikkubussi oli menossa Virtain suuntaan. Alustavien tietojen perusteella henkilöauto ajoi pikkubussin kaistalle, ja ajoneuvot törmäsivät.

Poliisin mukaan henkilöautoa kuljettanut mies loukkaantui vakavasti. Pikkubussissa matkustaneista osa loukkaantui vakavasti. Kaikki pikkubussilla matkustaneet kuljetettiin Seinäjoen keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Henkilöautoa kuljettanutta miestä epäillään liikenteen vaarantamisesta, vammantuottamuksesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Virtaintie oli poikki pelastustyön ajan ja poliisi ohjasi liikennettä. Liikenne kulkee nyt jo normaalisti.

Juttua päivitetty uusilla tiedoilla kello 10.42

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: