Antti Lindtman: Hussein al-Taeen tapaukseen otetaan kantaa sairausloman jälkeen - Kotimaa - Satakunnan Kansa

SDP:n Lindtman: Hussein al-Taeen tapaukseen otetaan kantaa sairausloman jälkeen – ”kyse henkisten voimavarojen riittävyydestä”

SDP:n ryhmäjohtaja Antti Lindtman otti kantaa Hussein al-Taeen tilanteeseen eduskunnassa.

Kansanedustaja Antti Lindtman vetää SDP:n eduskuntaryhmää.

2.5.2019 14:16

Lindtmanin mukaan SDP:n eduskuntaryhmä ottaa kantaan al-Taeen tilanteeseen vasta kun hän palaa eduskuntatyöhön.

Lindtman kuvaili tiedotustilaisuudessa, että viimeiset ajat ovat olleet al-Taeelle erittäin raskaita. Lindtmanin mukaan sairauslomalle joutumisessa on ”kyse henkisten voimavarojen riittävyydestä”.

SDP:n mukaan kansanedustaja Hussein al-Taee on ollut tiistaista 30.4. asti sairaalahoidossa.

– Al-Taee jää sairauslomalle 2.5. alkaen. Sairausloman kestosta tiedotetaan myöhemmin tarkemmin. Hän ei osallistu sairauslomansa aikana eduskunnan työhön, SDP:n tiedotteessa todettiin torstaina.

SDP:n eduskuntaryhmän on odotettu käsittelevän tänään pidettävässä kokouksessa Hussein al-Taeen asiaa ja asemaa SDP:n eduskuntaryhmässä.

Valtakunnansyyttäjänvirastoa on pyydetty selvittämään, onko SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taee syyllistynyt rikokseen julkaistessaan Facebookissa muun muassa homoja, juutalaisia, somaleita ja sunneja panettelevia ja solvaavia kirjoituksia.

Ryhmäjohtaja Lindtman kommentoi lyhyesti asiaa näin:

–Nyt on tärkeää, että hänelle (al-Taeelle) jää riittävästi aikaa toipumiselle ja palaamme tähän asiaan. Tässä vaiheessa haluamme antaa työrauhan poliisille, Antti Lindtman sanoi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut