Henkilöauto suistui ulos tieltä Nokialla Porintiellä - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Kolme nuorta kuoli kolarissa Nokialla

Poliisi tutkii onnettomuutta ja tiedottaa asiasta myöhemmin.

Onnettomuus tapahtui tiellä 11 Alisen ja Lähdeniityn välisellä tieosuudella.

16.8.2020 10:08

Nokialla Porintiellä tapahtui sunnuntain vastaisena yönä vakava henkilöauton ulosajo, jossa kuoli kolme ihmistä.

Sisä-Suomen poliisi kertoo sunnuntaina, että henkilöauto suistui tieltä osuen puuhun. Onnettomuus tapahtui tiellä 11 Alisen ja Lähdeniityn välisellä tieosuudella. Auto oli tullut Porin suunnasta.

Poliisin mukaan onnettomuudessa sai surmansa kolme nuorta ihmistä. Lisäksi yksi on toimitettu sairaalahoitoon.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt kestivät useita tunteja, minkä vuoksi liikenne oli poikki. Tieliikennekeskus tiedotti tilanteen olevan ohi viiden jälkeen aamulla.

Toistaiseksi tapaukseen ei poliisin mukaan epäillä liittyvän muita ajoneuvoja tai osallisia. Poliisi tutkii asiaa nimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kolme kuolemantuottamusta ja törkeä rattijuopumus.

Poliisi toteaa asian esitutkinnan olevan alkuvaiheessa. Onnettomuuteen johtaneita syitä ja syyllisyyskysymyksiä selvitellään parhaillaan. Poliisi on tavoittanut vainajien omaiset.

Hälytys onnettomuudesta tuli hieman kello yhden jälkeen aamuyöllä.

Pirkanmaalla kesällä useita vakavia onnettomuuksia

Pirkanmaalla on sattunut kuluvana kesänä useita vakavia liikenneonnettomuuksia, jotka ovat vaatineet kuolonuhreja.

Illalla torstaina 13. elokuuta henkilöauto suistui ulos tieltä Kuivasenkoskentien ja Kokevedentien risteyksen alueella Ikaalisissa. Ajoneuvo törmäsi puuhun ja pyörähti katolleen. Onnettomuus vaati yhden kuolonuhrin.

Viime viikon perjantaina 7. elokuuta Valkeakosken Sääksmäentiellä sattui raju henkilöauton ulosajo. Henkilöauton kuljettaja menehtyi onnettomuudessa.

Pari viikkoa sitten 31. heinäkuuta raskas ajoneuvo ja henkilöauto törmäsivät Turuntiellä Nokialla. Henkilöauton kuljettaja menehtyi.

Reilu kuukausi sitten kolmostiellä Parkanossa sattui onnettomuus, jossa menehtyi kaksi ihmistä. Osallisena onnettomuudessa oli rakas ajoneuvoyhdistelmä, kaksi henkilöautoa ja yhteensä seitsemän ihmistä.

Juttua päivitetty kello 13.11. Lisätty tiedot muista onnettomuuksista Pirkanmaalla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: