Nokian Eden avaa pian ovensa mittavan uudistuksen jälkeen - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Nokian Eden avaa pian ovensa mittavan uudistuksen jälkeen – Hotellinjohtaja lupaa: Kylpyläalueen kaksi ehdotonta suosikkikohdetta säilytetään

Kylpylän katseenvangitsija on lasikatto, joka säilytetään ja peruskorjataan uudistuksessa.

18.1.2020 10:43

Nokia

Kylpylähotelli Scandic Eden Nokian iso uudistus valmistuu maaliskuun aikana. Kunnostustyöt alkoivat syksyllä, eli ne kestävät reilun puoli vuotta.

Mittavassa remontissa uudistetaan kylpylää sekä sen sauna- ja suihkutilat, hotellin aula, vastaanotto ja ravintolatilat. Myös hotellin alkuperäiset 1990-luvulla valmistuneet huoneet ja kylpyhuoneet uudistetaan kokonaan. Tunnelmaa ja värimaailmaa huoneisiin on haettu tropiikin luonnosta.

Viihdekylpylän lasikatto peruskorjataan ja yhdessä parannetun ilmanvaihdon kanssa se auttaa pitämään kylpylän tasaisen lämpöisenä myös pakkaspäivinä. Moderni tekniikka parantaa myös koko rakennuksen energiatehokkuutta.

Nokian Eden on rakennettu vuonna 1990 ja uusittu aiemmin vuonna 2004. Kokonaisuudessa on viisi kerrosta, kaikkiaan 204 huonetta ja 1 500 neliön kylpyläosasto.

Kunnostustyöt aikataulussa

Edenin hotellinjohtaja Marco Sylvelin kertoo, että kunnostustyöt etenevät aikataulussa.

– Kunnostustyöt ovat kovassa vauhdissa, mutta toistaiseksi ei vielä ole täysin valmista yhdelläkään alueella. Kunnostustöissä menemme hotellihuoneet sekä aula-, ja ravintolatilat edellä ja myös suurimmat muutokset tulevat näkymään juuri näissä tiloissa.

Muutoksia on luvassa myös kylpyläalueelle, mutta nämä eivät kuitenkaan ole niin mittavia kuin muissa tiloissa.

– Kylpyläalueen suurimmat uudistukset tulevat olemaan lasikuvun sekä ilmastointijärjestelmän uusiminen. Näiden lisäksi päivitämme kylpyläalueen värimaailman sekä somistuksen tähän päivään.

Asiakkaiden mielestä kylpyläosaston ehdottomat suosikkikohteet ovat vesiliukumäki sekä aaltokone. Sylvelinin mukaan molemmat kohteet ovat entisöityinä paikallaan, kun kylpyläosaston ovet avautuvan jälleen kävijöille.

Asiakkaat kyselevät jo

Vaikka kylpylähotellia kunnostetaan vaiheittain ja myös valmista tulee vaiheittain, avataan hotelli vasta siinä vaiheessa, kun kaikki on valmista.

Suosittu kylpylähotelli on ollut suljettuna jo usean kuukauden ajan ja ainakin osa asiakkaista on ehtinyt kaivata kylpylähotellin palveluita. Sylvelinin mukaan näin voi päätellä asiakkaiden yhteydenotoista.

–Asiakkaat soittelevat päivittäin ja myös sähköposti laulaa jatkuvasti. Tuntuu todella siltä, että kiinnostusta on.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut