Sauli Niinistö kuvaili Jenni Haukion asua ”ei liian paljastavaksi” - tältä kohupuku näyttää - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Jättiyllätys! Tällainen on Jenni Haukion puku – nähty hänen yllään jo aiemmin Linnassa

Jenni Haukio kuuluu jälleen illan kuningattariin.

Tällainen on Jenni Haukion Linna-tyyli vuonna 2019.

6.12.2019 18:58

Presidentti Sauli Niinistö kertoi viikko sitten perjantaina Linnan juhlien teemasta. Tilaisuudessa hän myös vastasi toimittajien esittämiin kysymyksiin. Toimittaja Leena Ylimutka kysyi tilaisuudessa presidentiltä Jenni Haukion Linnan juhlien asusta. Niinistö vastasi kysymykseen:

– Ei se ole valtavan paljastava, Niinistö heitti, saaden toimittajat nauramaan.

Tänään iltajuhlafanien odotus palkittiin, kun Jenni Haukio astui kameroiden eteen kauniissa, tyylikkäässä iltapuvussaan. Niinistön kuvailu ei ollut ristiriidassa asun kanssa. Puku on väriltään fuksianpunainen ja tuttu jo entuudestaan. Asuun on lisätty hiha.

Puvun kauniina yksityiskohtana oli pitsimäinen päällimmäinen kerros, jonka epäsymmetrinen leikkaus jatkui kauniisti vyötärön alapuolelle.

Väri puki upeasti tummaa Haukiota. Lookin täydensi näyttävä kaulakoru ja korvakorut. Haukion hiukset oli kammattu kauniisti juhlakampaukseen ja elegantit korut täydensivät asukokonaisuutta.

Monet tunnistavat asun vuodelta 2015. Tuolloin Jenni Haukio käytti ensimmäisen kerran muotoilija Sari Nordströmin suunnittelemaan iltapukuun. Asun on ommellut mallimestari Karina Vainio. Pukua on tälle vuodelle muokattu yhdessä muotoilijan ja mallimestarin kanssa.

Väri puki kauniisti tummaa Jenni Haukiota.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön puoliso on vuodesta toiseen kuulunut Linnan juhlien eniten kuvattuihin kaunottariin.

Linnan juhlien teema on tänä vuonna Tieto ja yhteiskunnallinen keskustelu ja teema tulee varmasti näkymään myös muissa asukokonaisuuksissa illan mittaan.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Jenni Haukio teki myös Twitter-päivityksen. Päivityksessään Haukio lainasi Jean Sibeliuksen kappaletta Isänmaalle.

– ”Yks voima sydämehen kätketty on, se voima on puhdas ja pyhä.” Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! rouva Haukio kirjoitti perjantaina.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: