Kevytmoottoripyörän ja mönkijän onnettomuus johti 16-vuotiaan kuolemaan Ylöjärvellä - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Kevytmoottoripyörän ja mönkijän onnettomuus johti 16-vuotiaan kuolemaan Ylöjärvellä

16-vuotias nuori kuoli keskiviikkona sairaalassa. Hän loukkaantui hyvin vakavasti tiistai-iltana tapahtuneessa onnettomuudessa.

Onnettomuus sattui tiistai-iltana Soppeentien ja Hopeatien risteysalueella.

3.7.2019 16:27

Ylöjärvi

Ylöjärven keskustan tuntumassa tapahtui tiistai-iltana kevytmoottoripyörän ja mönkijän välinen onnettomuus, jossa kevytmoottoripyörää kuljettanut 16-vuotias nuorimies loukkaantui hyvin vakavasti.

Poliisin mukaan hän menehtyi sairaalassa vammoihinsa keskiviikkona.

Onnettomuus tapahtui, kun kevytmoottoripyöräilijä oli ajamassa suoraan Soppeentietä länteen mönkijän perässä. Kevytmoottoripyöräilijä ohitti ensin mönkijän takana olleen mopon ja lähti sitten ohittamaan vastaantulijoiden kaistalta vasemmalle kääntymään alkanutta mönkijää. Kevytmoottoripyörä törmäsi ajoneuvoon ja mönkijä kaatui kyljelleen.

Mönkijän kyydissä oli kaksi nuorta onnettomuuden tapahtuessa.

Rikoskomisario Ossi Kaario Sisä-Suomen poliisista kertoo, että kaikki kolme onnettomuudessa osallisena ollutta ovat alaikäisiä.

Onnettomuus sattui kello yhdeksän aikaan tiistai-iltana. Molemmat ajoneuvot kulkivat länteen Soppeentietä.

Tapahtumapaikalla on 50 kilometrin tuntinopeusrajoitus. Todistajien mukaan kevytmoottoripyöräilijä ajoi ohitustilanteessa suurella ylinopeudella. Asfaltissa ei poliisin mukaan ollut havaittavissa jarrutusjälkiä.

Kaikki kolme onnettomuudessa ollutta vietiin sairaalaan ja kevytmoottoripyörällä ajanut 16-vuotias nuori menehtyi siis keskiviikkona vammoihinsa.

Rikoskomisario Kaario kertoo, että poliisilla on hallussaan videomateriaalia onnettomuudesta. Poliisi ja onnettomuustutkintalautakunta jatkavat asian tutkimista.

Poliisi tutkii tapausta alustavasti törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, mutta rikosnimike voi muuttua tutkinnan edetessä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos