"Jos olisi ollut pakko ampua, kyllä mä sen olisin tehnyt" – Nyt puhuu pankkirosvo Volvo-Markkasen poika, joka joka pyrkii rikoksettomaan elämään

Kun Sakari Markkanen, 31, oli pikkupoika, isä istutti hänen auton takapenkille ja otti mukaan laittomille asekaupoille. Vuonna 2008 Sakari Markkanen ajoi autolla pankin seinästä sisään Ruotsissa. – Faija oli ylpeä mun rikoksista, kertoo rikoksetonta elämää yrittävä Sakari Markkanen. Hän on Suomen kuuluisimman pankkiryöstäjän, Matti Volvo" Markkasen, poika.

Sakari Markkanen, 31, on edesmenneen ammattirikollisen Matti "Volvo" Markkasen poika. Sakari Markkasen mukaan isä kasvatti hänestä rikollisen.

8.3.2020 20:42

"Olen monesti ihmetellyt, miten oudosti tavalliset ihmiset hoitavat asiansa. Esimerkiksi jos tyyppi nakkikioskilla riehuessa saa turpiinsa, niin hän soittaa vielä poliisit paikalle, vaikka aloitti itse riidan haastamisen.

Sitäkin ihmettelen, että joku kyselee velkojen perään, jos rahoja ei kuulu, tai laittaa ne ulosottoon. Mä menen ovesta läpi, oli summa mikä tahansa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut