Katso hurja video – Tuuli kaatoi rakennustelineet Tampereella: ”Onneksi alla ei ollut ketään” - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Katso hurja video – Tuuli kaatoi rakennustelineet Tampereella: ”Onneksi alla ei ollut ketään”

Rakennustelineet romahtivat tuulen voimasta Tampereen Sammonkadulla.

9.3.2019 16:01 | Päivitetty 9.3.2019 16:36

Tampereen Sammonkadulla rakennustelineet olivat kaatuneet perjantain ja lauantain välisenä yönä tuulen voimasta.

Palomestari Jari Hiltunen Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksesta kertoo, että naapuritalosta oli tehty ilmoitus vaarallisesti roikkuvista rakennustelineistä. Pelastuslaitos oli saanut hälytyksen kello 4.36.

Katso videolta rakennustelineet, jotka ovat luhistuneet tuulen voimasta:

Paikalla oli käynyt poliisi ja kaksi pelastuslaitoksen yksikköä. Kuusikerroksisen rakennustelineen kolme ylintä kerrosta oli romahtanut.

–Henkilövahingoilta vältyttiin, onneksi alla ei ollut ketään. Aika oli myös sellainen, että rakennustelineiden alla ei liikkunut ketään, Hiltunen sanoo.

Hiltusen mukaan rakennustelineistä vastaava yritys tavoitettiin heti, ja siellä ryhdyttiin toimiin. Pelastuslaitos oli eristänyt alueen.

Sinänsä kyseessä ei ollut mikään kovin poikkeuksellinen tilanne. Kohta 40 vuotta alalla olleen Hiltusen mukaan rakennustelineiden romahtamista tapahtuu aina välillä, viimeksi tämän vuoden puolella Lielahdessa.

–En ainakaan omalta uraltani muista, että joku olisi loukkaantunut jäätyään rakennustelineiden alle. Siinä on ollut tuuria matkassa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos