Veikkauksen työntekijöitä marssi ulos vastalauseena yhä jatkuville yt-neuvotteluille – satojen työpaikat vaarassa - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Veikkauksen työntekijöitä marssi ulos vastalauseena yhä jatkuville yt-neuvotteluille – satojen työpaikat vaarassa

Veikkauksen työntekijät palaavat näillä näkymin töihin lauantaina aamukuudelta.

8.3.2019 19:38

Veikkauksen henkilöstö on aloittanut mielenilmauksen perjantaina puoliltapäivin. Työnantajan tämänhetkisten tietojen mukaan henkilöstö palaa töihin lauantaina kuudelta aamulla.

Mielenilmauksella on merkittäviä vaikutuksia Veikkauksen asiakaspalveluihin useissa pelisaleissa eri paikkakunnilla. Veikkaus joutuu sulkemaan lähes kaikki Pelaamot ja todennäköisesti joitakin Feel Vegaseja. Lisäksi Casino Helsingin palvelut voivat olla suppeammat perjantaina.

–Olemme pahoillamme asiakkaillemme tästä aiheutuvasta harmista. Mielenilmaus ei vaikuta asiakkaiden jo pelaamiin peleihin, ja varsinainen pelimyynti asiamiesten myyntipaikoissa sekä digikanava veikkaus.fi:ssä jatkuu normaalisti. Kaikki pelivoitot hoidetaan mahdollisesta viiveestä huolimatta luotettavasti asiakkaiden tileille, sanoo kanava- ja myyntijohtaja Jari Heino tiedotteessa.

Veikkaus kutsui henkilöstönedustajat yt-neuvotteluihin tammikuun lopussa ja neuvottelut ovat edelleen käynnissä. Yhtiö suunnittelee lopettavansa pelipöytätoiminnan ravintoloissa ja merkittäviä uudistuksia omiin pelipaikkoihin. Lisäksi ravintolapelipöytien tukitoimintoja sekä asiamiesmyynti- ja ketjuyhteistyötä suunnitellaan uudelleenorganisoitavaksi.

Yt-neuvottelujen piirissä on 1 300 henkilöä. Arvioitu henkilöstövähennys on noin 400 henkilöä, joista suurin osa on osa-aikaisia. Näillä uudelleenjärjestelyillä Veikkaus on kertonut tavoittelevansa kustannusrakenteen uudistamista ja toiminnan tehostamista.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: