Puukottajan etsinnät jatkuvat Helsingissä – Kahta aikuista ja kolmea lasta puukottanut mies teki teot ulkona Pohjois-Haagassa - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Puukottajan etsinnät jatkuvat Helsingissä – Kahta aikuista ja kolmea lasta puukottanut mies teki teot ulkona Pohjois-Haagassa

Poliisin mukaan uhrien valikoitumisesta lähipiiriin voidaan ajatella, että teot ovat kohdistuneet tuttuihin ihmisiin eikä ulkopuolisille siten ole vaaraa.

3.3.2019 17:38

Helsingin poliisi etsii parhaillaan vuonna 1985 syntynyttä miestä, jonka epäillään puukottaneen kahta aikuista ja aiheuttaneen kolmelle kouluikäiselle lapselle vammoja.

Tapahtumapaikkana on ollut Pohjois-Haagan kaupunginosa ja Santavuorentie 6. Epäillyn tekijän henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Rikosylitarkastaja Jonna Turunen Helsingin poliisista ei tarkenna, mistä päin Helsinkiä epäiltyä parhaillaan etsitään.

–Etsintä on käynnissä aktiivisesti ja tehokkaasti, Turunen kertoo puhelimessa sunnuntaina viiden aikaan.

Poliisi tutkii tapahtunutta kahtena tapon yrityksenä ja useana törkeän pahoinpitelyn yrityksenä. Jonna Turunen kertoo, että rikosnimikkeet voivat vielä muuttua.

Uhrit ovat epäillyn ex-puoliso, ex-puolison ystävä ja puolisoiden kolme yhteistä lasta. Uhrien vammojen vakavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Heidät on viety sairaalahoitoon.

Turusen mukaan uhrien valikoitumisesta lähipiiriin voidaan ajatella, että teot ovat kohdistuneet tuttuihin ihmisiin eikä ulkopuolisille siten ole vaaraa.

–Tiedotamme asiasta lisää heti, kun saamme lisää tietoa, Turunen kertoo.

Hänen mukaansa ainakin uhrien tilasta on tulossa lisätietoa lähiaikoina.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut