Tapon yritys Turun keskustassa – verinen mies löytyi puukotettuna penkiltä - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Uutta tietoa yöllisestä poliisioperaatiosta: Verinen mies löytyi makaamasta penkiltä Turun keskustassa – poliisi epäilee, että hänet yritettiin tappaa

Poliisi eristi puistonpenkkiä ympäröivän alueen heti, kun mies oli viety sairaalaan.

25.2.2019 10:56

Poliisi tutkii eilisiltaista puukotusta Turun keskustassa. Poliisi sai sunnuntaina noin kello 18.30 ilmoituksen, että 30-vuotiasta miestä on puukotettu Turun keskustassa Tuureporinkadulla.

Poliisi löysi uhrin makaamasta penkiltä kadun varrelta. Hän oli saanut vakavia vammoja teräaseesta ja vuotanut verta penkille ja maahan.

Mies vietiin sairaalaan. Lääkärin mukaan hän jää henkiin. Poliisi tiedotti asiasta ensimmäisen kerran vasta maanantaiaamuna.

Rikospaikalla tehtiin teknistä tutkintaa myöhään yöhän. Penkki ja roskis sen vieressä oli eristetty, samoin rappukäytävä lähellä penkkiä.

Poliisi otti myös kiinni yhden henkilön teosta epäiltynä. Hänet vapautettiin myöhemmin yön aikana, kun poliisi oli puhuttanut häntä.

Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä tapon yritys.

Poliisi pyytää, että kaikista epäilyttävistä havainnoista Tuureporinkadun alueella ilmoitettaisiin sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: