Pupukahvila laajensi – nyt töissä on seitsemän pupua - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Pupukahvilassa on jo seitsemän pupua – Asiakkaita alkoi olla niin paljon, että kaneja piti hankkia lisää

Kirsikka ja Jaska.

24.2.2019 12:37

Koska välillä kävi niin, että puputerapiaan syntyi kahvilassa jonoa, laajensi 3D Crush Café toisen pupuhuoneen alakertaan. Pupuja on töissä nyt seitsemän.

Tampereella toimivan 3D Crush Cafén tiloissa on ollut "puputerapiaa" tarjolla jo yli kolmisen vuotta. Kahvilan asiakkaat pääsevät siis pupuhuoneeseen katselemaan ja silittämään ihka oikeita pupuja.

Eläimillä on todettu olevan stressiä lieventävä vaikutus ja asiakkailta on saatu positiivista palautetta. Tehtävään tarkoin valitut sosiaaliset kanit ovat myös viihtyneet. Välillä pupuhuone on todella täynnä ja varsinkin loma-aikoina pupuja katsomaan on jonoa. Nyt kahvila on laajentanut avaamalla toisen pupuhuoneen tilojensa alakertaan.

Uusien "terapiapupujen" joukossa on jo joillekin kahvilan asiakkaille tuttu Jaska-kani, sekä Kontio ja Parmas-televisiosarjassa nähty Kirsikka-kani.

Jaska söpöilee.

Kirsikan tyttären nimi on Diana.

Lisää tilaa pupuille

–Alakerrassa oli meillä sellainen viihdehuone, jossa oli pleikkari ja televisio ynnä muuta. Tila oli mielestäni liian vähällä käytöllä samalla, kun pupujen pariin jonotettiin. Sen vuoksi puput saivat lisää tilaa, jotta mahdollisimman moni pääsee niitä silittämään hiihtolomien koittaessa, sanoo Sammeli Majava.

Kahvilan valikoimiin on tullut lisää vegaanisia tuotteita. Vegejäätelöä on ollut jo jonkin aikaa.

–Tämä toimii hyvin luovana tilana, jossa ihmiset saavat ideoita. Itse olen ajatellut jatkaa sinkkutreffejä. Yksi mahdollisuus olisi sokkotreffit, joilla sinkut olisivat oikeasti side silmien edessä.

Viihdykkeeksi on saatu aito 1970-luvun lp-levysoitin, sekä paljon lp-levyjä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut